Jitka_Schneiderova_2_web-article_1022_CZ.jpg

Vår tjeckiska ambassadör Jitka Schneider

Film- och teaterskådespelerskan Jitka Schneider har redan använt kollagen i tre år. Hon menar att vårt utseende inte bara påverkas av gener, utan är ett helt paket som måste tas om hand. Och det inkluderar att ta The Solution regelbundet.

Jitka svär vid kollagenpeptiderna från Oslo Skin Lab, och är noga med att ta det varje dag. Hon har använt vår produkt i tre år och när vi frågar hur hon upptäckte The Solution svarar hon:

"Jag såg en Instagram-annons och bestämde mig för att prova det här. Jag var väldigt entusiastisk och blev medlem direkt. Efter ungefär tre månader kunde jag se och känna en förbättring av min hud. Den kändes mjukare och mer elastisk över hela kroppen. Nu tycker jag att det är synd att jag inte blev bekant med den här typen av kollagen tidigare – jag skulle säkert ha börjat i 30-årsåldern, säger den populära skådespelaren.

När Schneider delade sin glädje för The Solution på sin Instagram uppmärksammade Oslo Skin Lab detta. Vi kontaktade henne och bjöd in till ett samarbete. Jitka Schneider blev sedan vår tjeckiska ambassadör.

Jitka Schneider säger att resultatet av att ta kollagen regelbundet kan ses på hela kroppen.

”Det första jag märkte var att mina händer blev mjukare. Jag har inte följt resultatet på varenda rynka, utan istället fokuserat på hela kroppen och har uppmärksammat en allmän känsla av förbättring i huden. Jag använder högkvalitativa serum och krämer i ansiktet, men glömmer ofta bort min kropp – och det var där jag såg de första effekterna.“

Hon påpekar också att det inte är något fel på rynkor. Att acceptera våra rynkor och det faktum att vi blir äldre borde vara naturligt för en kvinna. "Men när jag fick veta att människokroppen förlorar 1-2% av sitt naturliga kollagen varje år, kändes mitt val självklart. Jag bestämde mig för att ta kollagen eftersom det förebygger på ett naturligt sätt. Kollagen är mitt sätt att förebygga hudens åldrande", säger Jitka , och rekommenderar andra kvinnor att testa också.

Denna vackra kvinna, som bevisar att ålder bara är en siffra, har nu flera års erfarenhet av kollagen från Oslo Skin Lab. Hon uppskattar att det är rent kollagen utan tillsatser och att pulvret är neutralt.

“Den dagliga dosen av The Solution innehåller 2,5 gram kollagenpeptider. Det är inga andra ingredienser, inga smakämnen, och tack vare det kan du blanda ner det i kaffet, soppan eller såsen – ja, i vad du vill. De säger att "less is more", och det gäller inte i bara livet, utan även när det kommer till kollagen.” säger Jitka Schneider, som varmt rekommenderar ett Oslo Skin Lab-medlemskap.

Förutom rabatt på produkter och vacker hy får du även fri frakt på alla försändelser med medlemskapet. "Boxen med kollagenet kommer hem till dig var fjärde vecka, utan att du behöver lyfta ett finger. Väldigt enkelt och väldigt bekvämt - det gillar jag. Dessutom garanterar medlemskapet dig 30 % rabatt på alla beställningar. Det är en bra deal, eller hur?" tillägger skådespelerskan och vår ambassadör Jitka Schneider.