Enkel och effektiv hudvård som (också) passar för män

Jesse van der Meulen (43 år) från Nederländerna började med The Solution™ för att hans sambo använde det. Nu har kollagentillskottet varit en del av hans dagliga rutin i flera månader. 

“Jag hade redan hört talas om The Solution™ på sociala medier när min sambo föreslog det för mig. Jag kände till  olika typer av kollagentillskott sedan tidigare och jag har faktiskt provat kollagenampuller. Jag vet att produktionen av kollagen minskar med åldern, så om man kan hjälpa kroppen lite med att ta ett kollagentillskott – ja, varför inte?” 

Vatten, citron och The Solution™  

I oktober 2020 började Jesse att ta kollagenpulvret dagligen. “Jag startar alltid dagen med ett glas ljummet vatten och en citron, så det passar perfekt in som en del av min morgonrutin. Nu tillsätter jag kollagenpulvret i mitt citronvatten och eftersom det inte smakar något så märker jag inte ens av det. Det andra kollagenmärket jag provade hade en egen smak som de tagit fram, men jag gillar att den här produkten består av rent hydrolyserat kollagen utan smak eller andra tillsatser”. 

Jämnare och smidigare hud 

Jesses sambo var den första som såg resultatet på hans hy och det blev då tydligt att det lönat sig att ta kollagenpulvret varje dag. "Du ser så fräch ut, du har fått en fin lyster!" sa hon. Själv lade jag märke till att ett ärr i närheten av ögat och ett annat ställe i ansiktet hade blivit mindre synlig. Huden ser bättre, jämnare och smidigare ut än innan jag började med kollagenet. Folk i min krets ser verkligen en skillnad och flera jag känner har börjat använda The Solution™. Det är en effektiv och enkel hudvård - som även passar för män!

Before-after_web_article_Jesse_0121_1140x600.jpg

Hudvård 

Bortsett från att ta kollagenpulvret, lägger inte Jesse så mycket tid på huden. “Jag försöker att leva ett sunt liv och träna regelmässigt. Jag använder en fuktighetskräm och ett serum ibland, men jag är för exempel inte så duktig på att rengöra mitt ansikte. " 

Ansiktet speglar din personlighet 

Jesse har flera gånger delat resulten av The Solution med sina följare på Instagram. “Ibland lägger jag ut bilder på modelljobb som jag gjort och har nu även delat för- och efter bilder, samt delat med mig av min erfarenhet med Oslo Skin Lab® och The Solution™. Jag tycker det är fint att visa alla, även andra män, att detta verkligen har fungerat för mig, det är inget påhitt. Om man i tillägg till träning och sund kosthållning kan bromsa åldringsprocessen en aning, med ett naturligt kollagentilskott - så varför inte prova? Ansiktet ärtrots allt det som speglar din personlighet.”