OSL_Jana-Heinrici_3998_1140x600.jpg

Jana Heinrici: ”Min hud har blivit mycket spänstigare och jag upplever ett helt nytt glow!"

Jana Heinrici tar till vara på varje stund och tror på skönhet som kommer inifrån. Med The Solution™ i sina dagliga smoothies stärker hon både sinne som hud, för intensiva dagar då goda vanor är tricket till balans och inre glow. Viktig egentid, en tydlig hudvårdsrutin och frukostar boostade med kollagen, är några av entreprenörens många skönhetsknep.

Jana Heinrici, 37, är entreprenör, inredare och influencer med stort inflytande via sina inspirerande sociala medier. Med ambitiösa mål och hektiska dagar, är rutiner och reflektion viktiga ingredienser för långsiktig balans.

- Skönhet för mig är hur man lever och tar hand om sig, inifrån och ut. Det är allt! Dricka mycket vatten, röra på sig och vila när man är trött. Likaså att vara en god medmänniska och respektera andra, jag tror att man blir vacker när man är snäll.

Tidiga morgnar och reflektion

- Jag tror på att kliva upp tidigt, gärna en timme innan resten av familjen. Då dricker jag citronvatten, en kopp te och sedan min smoothie som jag toppar med The Solution. Jag tycker det är så smidigt att bara addera pulvret - det har verkligen blivit en del av min morgonrutin.

- Även jag drabbades av corona och mådde väldigt dåligt, vilket tog hårt på mig. Det blev då ännu viktigare för mig att ta hand om min hälsa och hålla hårt i mina rutiner. Jag unnar mig själv mycket egentid eftersom jag ser det som mitt ansvar att ta hand om mitt eget välmående. För vissa kanske det är en kopp kaffe i lugn och ro, för mig är det ofta en promenad med en ljudbok. Jag märker en sån skillnad på mitt mående när jag stannar upp och reflekterar, det är då jag uppskattar de små sakerna i livet som gör den stora skillnaden.

OSL_Jana-Heinrici_3995_1140x600.jpg

Testade sig fram med The Solution™

- Jag prövade mig fram för att göra The Solution till en självklar vana i min vardag. I början var det på kvällen, tillsammans med en kopp te. Nu häller jag istället pulvret i mina frukost-smoothies och älskar det! I och med att det inte smakar något är möjligheterna oändliga.

- En bra start på dagen är så pass viktigt för mig, så att inleda morgonen med The Solution känns helt rätt för mig och mina rutiner. Jag vet att jag alltid kommer ta min dagliga dos, för det finns ingenting som kan rucka på min smoothie. Det är därför det fungerar!

Mer spänst och ökat glow

- Jag både ser och känner sådan skillnad på min hud efter att ha använt The Solution i några månader, den är så mycket mer spänstig och jag upplever ett helt nytt glow! Det bästa var responsen från min ansiktsbehandling, hudterapeuterna var helt chockade över resultaten.

- Mina rutiner är nyckeln till mitt välmående. Med The Solution i mina smoothies ger jag huden en extra boost, för skönhet som just kommer inifrån. En självklar del av min morgnar som verkligen funkar!

OSL_Jana-Heinrici_scan_20210519_1140x600.jpg
De gröna linjerna markerar rynkor runt ögonen. Bilden till höger är tagen 12 veckor efter att Jana började med The Solution.

Grundliga rutiner

- Hudvård har alltid varit viktigt för mig! Men det har aldrig hängt på dyra produkter, utan snarare om hälsosamma vanor och veta vad som gör mig lycklig. Att The Solution just tillhör en rutin med resultat som kommer inifrån är helt i linje med min skönhetsfilosofi. Jag är också noga med att dricka mycket vatten, äta hälsosamt och är nitisk med rengöring och att aldrig somna med sminket på.

- Jag tror på attraktionslagen och att vi får det vi själva utstrålar. Därför somnar jag alltid med en tacksamhet över dagen som gått och med en förhoppning om den som kommer. En till rutin som är viktig för mig!