Isabella och Sheilas hudvårdsrutin börjar med The Solution

Isabella Löwengrip: ”Förut visste jag inte hur spänstig hud kändes, men nu minskar mina rynkor för varje månad och det känns som om min hud har blivit yngre."

Både Isabella Löwengrip och hennes bästa vän Sheila Arnell använder The Solution™ som daglig hudvårdsrutin. På olika sätt letar dem efter hållbar hälsa och ärlig skönhet i sina liv. I deras vardag är The Solution en huvudingrediens till detta. 

Isabella 30, är superentreprenören och blog garen. Sheila 31, är yogaläraren och hälsoinspiratören. Tillsammans driver de podcasten ”Isabella söker Sheila”; En podcast om vänskap, hälsa och hur de båda får vardagspusslets bitar att falla på plats. Skönhet är ett gemensamt intresse och även om de på många sätt är olika, så brinner de båda för att hitta medveten, naturlig skönhet inifrån.

- För mig är skönhet att lyssna på mina behov i olika situationer i livet. Jag tror på att skönhet ska vara naturlig och hållbar, för att leda till välmående på lång sikt, berättar Sheila.

OSL_1140x600_pack-smoothie1_0321_SE.jpg

The Solution som morgonrutin

Isabella har många järn i elden och behöver ha tydliga rutiner för att få saker att fungera i sin vardag.

- Jag tycker mycket om rutiner och att ta The Solution har blivit ett naturligt inslag i min morgonrutin. För det mesta blandar jag det i frukostgröten eller smoothien. Det är så himla smidigt och eftersom pulvret inte har någon smak så funkar det till vad som helst.

Sheila fortsätter upprymt: -Jag börjar mornarna med ett rumstempererat glas vatten som jag blandar The Solution i. Riktig Yoga-style!

OSL_1140x600_scan-window1_0321_SE.jpg
Resultatet av hudscanningen visade en häpnadsväckande minskning av rynkor
med 66%, mellan den första och andra hudscanningen med tre månaders mellanrum.

En häpnadsväckande minskning av rynkor

Sheila berättar att hon aldrig riktigt brytt sig om rynkor hon haft, utan verkligen mer känt en önskan efter en starkare hy med en jämnare ton. Men resultatet visade en häpnadsväckande minskning av rynkor med 66% mellan den första och andra hudscanningen med tre månaders mellanrum. Den enda skillnaden mellan första och andra var att hon börjat använda The Solution.

- Jag har bara tagit The Solution, D-vitamin och sedan B12 som är på grund av min kosthållning. Sheila menar på att rynkorna signifikant minskat, och hon är verkligen nöjd med resultatet.

-Det känns som att min hud verkligen mår bättre, inifrån och ut!

Isabella håller med: - The Solution har liksom byggt upp min hud från grunden, gjort den stark och tålig, samtidigt som den har förbättrat kvaliteten överlag. Detta kan jag också se i min scanning. Hela hudkvaliteten har stärkts och huden är mycket mer välmående idag.

Huden är välmående och tålig idag

Det här med att skönhet kommer inifrån är något som tjejerna är rörande överens om. - Det är verkligen så och det blir tydligare och tydligare, säger Isabella som i många år jobbat i skönhetsbranschen och därmed också testat det mesta. Vännerna menar på att hälsosamma rutiner, är helt avgörande för att må bra. Båda två tipsar om enkla vardags-hacks som att lägga sig i tid, dricka mycket vatten, äta en balanserad kost för både kropp och själ och lägga undan mobiltelefonen en stund varje dag. Sheila kan inte heller sluta förespråka hur mycket yoga hjälpt henne att hitta balans i livet:

-Jag är så oerhört glad att jag hittade yogan. Den gör allt i min vardag lättare.