RS2864_IMG_1301_W-Article_1140x600.jpg

Hud-boostande grön smoothie!

Prova detta enkla recept och njut av en smoothie som boostar både kropp och hud!

Smoothie med kollagenpulver

Smoothies är ett perfekt sätt att få i sig extra vitaminer, mineraler och fibrer. Men har du tänkt på att du även kan boosta din smoothie med effektiva ingredienser som boostar huden inifrån och ut? Genom att tillsätta kollagenpulvret The Solution kan du njuta av en god och näringsrik smoothie som ger energi samtidigt som den också gör något gott för din hud.  

Ingredienser: 

  • 2,5 dl hackad grönkål (fryst eller färsk) 
  • 2,5 dl mandelmjölk 
  • 1/2 avokado 
  • 1,5 msk chiafrön 
  • 2 msk honung 
  • 1 mogen banan 
  • 2 dl is 
  • 1 dagsdos The Solution kollagenpulver 

 

Instruktioner: 

  • Mixa alla ingredienser i en blender tills du får en slät och krämig smoothie 
  • Häll upp i ett glas och njut av din smoothie 

 

Fördelar med att tillsätta The Solution kollagenpulver: 

Ökar hudens elasticitet och spänst: Kollagen är ett protein som utgör en stor del av vår hudvävnad. Med åldern minskar kollagenproduktionen, vilket kan leda till ålderstecken så som rynkor och slapp hud. Studier visar att The Solution har en positiv effekt på hudens elasticitet och spänst.  

Minskar fina linjer och rynkor: Studier gjorda på kollagenet i The Solution visar också att våra kollagenpeptider kan reducera fina linjer och rynkor. Studien pågick i 8 veckor och efter denna period uppmättes en reduktion på i genomsnitt 20,1% hos de testpersoner som fått Verisol-kollagen, jämfört med placebogruppen.  

Reducerar celluliter: Celluliter är fettansamlingar under huden som kan ge en ojämn hudstruktur. The Solution kollagenpulver kan hjälpa till att minska synligheten av celluliter och förbättra hudens textur.  

Verkar på huden över hela kroppen: The Solution kollagenpulver kan förbättra hudens kvalitet över hela kroppen, inte bara i ansiktet. 

 

Tips! Du kan variera ingredienserna i din smoothie efter eget tycke och smak. Experimentera med olika typer av grönsaker, frukter och bär. Du kan också tillsätta andra superfoods, som till exempel matchapulver eller spirulina för att boosta smoothien ännu mer! 

 

The Solution - högkvalitativt kollagenpulver för synliga resultat 

The Solution är ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som enkelt kan blandas ut i valfri mat eller dryck. Pulvret består av 100% rent, hydrolyserat Verisol-kollagen typ 1. En förpackning innehåller 28 dagsdoser. 

Beställ The Solution idag och börja boosta din hud inifrån och ut! 

 

Fler recept