Fick fem år yngre hud på bara två månader

Anette Brenne (50 år), provade kollagenpulvret från Oslo Skin Lab i två månader och blev imponerad över resultatet.

Både före och efter behandlingen analyserade Anette Brenne sin hud på Oslo hudvårdsklinik. Det gjordes med hjälp av en speciell maskin som mäter förändringar i hudens djup. Innan hon startade var Annettes ”True Skin Age” 52 år – två år äldre än hennes faktiska ålder. Efter bara två månader reducerades hudens ålder med hela fem år. Och det var inte bara i ansiktet som hon märkte en tydlig förbättring.

- Även om det bara var huden i ansiktet som mättes, märker jag att huden förändrats på andra ställen också. Eftersom vi nu står inför en säsong när huden på hela kroppen ofta visas upp, är det ju onekligen ganska glädjande, berättar hon.

Hudterapeuten May-Britt Morad har genomfört många hudanalyser på personer som har testat The Solution™ - även hon blev överraskad av den snabba effekten. Anette Brenne fick 5 år "yngre hud" efter 2 månaders dagligt intag av The Solution.

The Solution blev lösningen

The Solution™ är ett smak- och luktfritt kollagenpulver som enkelt blandas med mat eller dryck. Kollagen är nämligen kroppens eget antirynkserum som ser till att huden håller sig ung och spänstig. Dessvärre reduceras mängden kollagen i huden efter att vi fyllt 30 år, och rynkor och fina linjer blir både fler och djupare. Att få i sig vissa typer av kollagen har visat sig kunna reducera detta.

Hemligheten är att Verisol® kollagen, som används i The Solution™, har brutits ned till peptider genom hydrolys. Hydrolys är en metod som används för att spjälka molekyler och processen i detta kollagen görs med hjälp av enzymer. Det gör att kollagenet blir lättare för kroppen att ta upp. Kollagenpeptiderna transporteras runt i kroppen och verkar på huden inifrån.

Forskningsbaserade resultat

Verisol® kollagen har testats genom oberoende forskning. En slumpmässig och placebokontrollerad studie från år 2014 gjordes på 114 testpersoner mellan 46 och 65 år och visade följande positiva resultat:

  • En genomsnittlig reducering av rynkdjupet på 20,1 procent runt ögonen efter åtta veckors användning.
  • Rynkdjupet runt ögonen var fortfarande reducerat med 11,5 procent fyra veckor efter sista intaget.
  • Verisol® kollagen verkar också mot celluliter.

Som medlem på The Solution får du hem en ny förpackning med The Solution direkt ner i brevlådan var fjärde vecka. Du får dessutom 30% rabatt på alla kommande leveranser inkl. fri frakt och ingen bindningstid. 

Du betalar alltid med faktura efter leverans. Smidigt! Eller hur?