The Solution - effektiv hudvård inifrån

Senaste trenden inom hudvård går på djupet och boostar huden från insidan.

Det betyder till exempel att man kan förebygga för tidigt åldrande genom att beskydda huden utifrån med hjälp av solskyddsfaktor och krämer - men också inifrån genom att få i sig viktiga antioxidanter, vitaminer och mineraler. Dessutom är det känt att minskad kollagenproduktion är en av de främsta orsakerna till att rynkor och linjer utvecklas.

Mellanlagret gradvis mer "poröst"

Det viktiga mellanlagret i huden är det som bidrar till att överhuden håller sig slät och jämn. I detta hudlager utgör kollagen mer än 80 procent av torrvikten. När kollagennivån sjunker från 25–30 årsåldern, blir mellanlagret gradvis mer ”poröst” och huden tappar volym och spänst så att den åldras. Genom att tillföra kroppen hydrolyserade kollagenpeptider kan man både reducera, samt förebygga rynkor och linjer.

Första rynkorna oftast i ansiktet 

Även om de första rynkorna ofta syns i ansiktet, kan man med åren också se tydliga ålderstecken på händer, bröst, armar och lår. Fördelen med hudvård inifrån är uppenbar: det är inte bara i ansiktet man ser förbättring – huden över hela kroppen drar nytta av intaget. 

Praktiska portionsförpackningar

Hudvård inifrån är dessutom väldigt tidseffektiv. The Solution™ Anti-wrinkle collagen kommer I praktiska portionsförpackningar. Pulvret är helt utan smak och kan blandas i valfri mat eller dryck – när som helst på dagen. En viktig del av hudvården som man alltid har tid till!