RS1524_OsloSkinlab_0622_12873_W-Article_1140x600.jpg

Behöver du The Glow?

Detta är varför vi är så exalterade! Se och läs mer om senaste nyheten hos Oslo Skin Lab. Hyluronsyra och Vitamin C, ett perfekt komplement till The Solution.

Vad är The Glow™ ?

The Glow, Oslo Skin Labs senaste produkt, passar perfekt in i din dagliga hudvårdsrutin - den förbättrar huden på utsidan genom att använda produkter som fungerar inifrån. The Glow är ett perfekt komplement till The Solution: där den senare har visat sig minska rynkor och öka elasticiteten, innehåller The Glow-kapslarna hyaluronsyra som har visat sig öka fukten i din hud. Detta är superviktigt för att ytterligare kunna minska visuella tecken på åldrande, men också för att ge din hud en lyster och glow.

Påverkar huden 24/7

The Glow består av hyaluronsyra (HA) och vitamin C.
Hyaluronsyra har genom forskning visat sig ha en effekt på huden:

  • Skyddar mot torr hud
  • Ökar hudens återfuktning
  • Ger mer glow och smidighet
  • Minskar tecken på åldrande som rynkor och fina linjer

Hudvård inifrån påverkar ditt utseende på utsidan varje dag – dygnet runt.

Hur?

Hyaluronsyra är en molekyl som produceras i din kropp som har en unik förmåga att behålla fukt i din hud. Detta hjälper till att bibehålla volym och elasticitet i din huds lager, förutom att ge ytan en extra lyster som ett resultat av ökad återfuktning.

När vi åldras och vår kropp utsätts för ytterligare åldrande faktorer som solexponering eller undernäring, minskar mängden HA i vår hud och storleken och distributionen av HA-molekylerna minskar.

En 75-årig person har i genomsnitt bara en fjärdedel av HA i huden som hos en 19-åring.

Genom att ta The Glow regelbundet kan du hjälpa till att bekämpa konsekvenserna av sänkta nivåer av hyaluronsyra (HA). Flera studier har visat att ett sådant intag kan minska rynkor och linjer genom att öka fukten i din hud, förutom att ge mer spänst, mjukhet och inte minst lyster – på huden över hela kroppen.

Varför The Glow bör ingå i din hudvårdsrutin

  • Både återställer fuktbalansen och förhindrar uttorkning
  • Återfuktad och slät hud ger den perfekta basen för trenden "no makeup".
  • Inga kända biverkningar - kan användas med alla hudtyper
  • Fungerar perfekt med The Solution. Tillsammans kan de ge de bästa förutsättningarna för att få en slät, jämn och strålande hud under många år framöver.

The glow och the solution.png

Studierna som backar upp det

De positiva effekterna av att ta hyaluronsyra har dokumenterats i flera dubbelblinda, randomiserade och placebokontrollerade studier. Det här är något helt annat än att hänvisa till vanliga konsumenttester. 

Studie 1:
Deltagarna tog 120 mg HA dagligen i 12 veckor. Signifikanta resultat visade en förbättring av rynkor och en ökning av subjektiv uppfattning om lyster (glow) och smidighet i huden. Effekten på rynkor mättes med en mikroskopisk kamera (Oe2017).

 

Studie 2:
En metaanalys av flera studier visade att deltagare i åldern 35-60 med torr hud som tog 120 mg HA ökade hudens fuktnivåer (mätt med aCutometer).

 

 

Beautiful skin starts from within