Back to routine picture 2.jpg

Back to routines

Har du också försummat hudvården i somras? Läs mer om vilka hudrutiner du definitivt borde ta i bruk i höst! Sommaren är äventyrlig och rolig, men den är ofta ganska tröttsam och utmattande för vår hud. Här är tipsen för att återställa huden till sitt forna glans.

Här är våra fem tips!

 

1. Korrekt rengöring är viktigt - Utan en ren bas kommer inte ens världens dyraste krämer att rädda din hud. För att få krämen att penetrera även de lägsta skikten av din hud måste du hålla den riktigt ren.

2. Släck din huds törst - Skäm bort din kropp från insidan med en ordentlig och riklig drickregim och på utsidan extra återfuktande hudserum, masker eller krämer.

3. Hudrutinen bör vara regelbunden - Det räcker inte med att bara ta hand om din hud då och då. Du kommer att se en verklig förändring genom att utöva regelbudndna ritualer.

Back to routines_picture 1.jpg

4. Dina ögon förtänar uppmärksamhet - Huden runt dina ögon är väldigt tunn och känslig och det är anledningen till att nya rynkor och mer synliga linjer dyker upp i dessa områden efter sommaren. Det kan du undvika genom att använda ett ögonserum eller en ögonkräm.

5. Glöm inte dekolletaget- Visste du att åldrandet av dessa områden är mycket snabbare än åldrandet av ansiktet? Använd därför en generös mängd kräm även där, det lönar sig verkligen!