Att dricka sig rynkfri – är det möjligt?

De flesta av oss har hört att om man dricker rikligt med vatten kommer huden se yngre ut. Men stämmer det verkligen? Både ja och nej.

Vatten är livsviktigt för kroppen och alla våra organ, inklusive huden. Insjunken, trött och torr hud kan mycket väl vara tecken på uttorkning och när huden är torr blir rynkor och linjer mer synliga. Eftersom vi ständigt förlorar vatten genom att andas, svettas och genom matsmältning, måste vi fylla på vattenreserverna i kroppen under dagen.

Vatten innehåller bland annat mineralämnen och en av de funktioner som vatten har är att återfukta kroppen och huden. Att dricka tillräckligt med vatten är alltså viktigt för att hålla huden återfuktad och frisk.

Men kan man maximera effekten mer genom att dricka extra mycket vatten, och på så sätt få spänstigare hud med mindre rynkor? Svaret är: Nej. Det enda som händer är att du får spendera mer tid på toaletten. En del forskare hävdar till och med att vi kan dricka oss sjuka, genom att ständigt gå runt och hälla i oss vatten i mängder.

The Solution™:

Vill du dricka dig rynkfri kan du boosta ditt vattenglas med The Solution™ Beauty collagen, kollagenpulvret med 100% rent kollagenprotein, med neutral smak och doft. Kollagen finns naturligt i huden och håller den slät och elastisk. Från 25-årsåldern sjunker kollagennivån i huden och fina linjer och rynkor uppstår – hur mycket vatten du än dricker, men med The Solution kan du alltså boosta din hy med kollagen, inifrån.

RS225_OSL_solution_open_nobackground.png