Att dricka sig rynkfri – är det möjligt?

De flesta av oss har vuxit upp med samma föreställning: att dricka rikligt med vatten gör att huden ser yngre ut. Men stämmer det verkligen? Både ja och nej.

 

Vatten är livsviktigt för kroppen och alla våra organ, inklusive huden. Insjunken, trött och torr hud kan mycket väl vara tecken på uttorkning – och när huden är torr syns rynkor och linjer tydligare. Eftersom vi ständigt förlorar vatten genom att andas, svettas och smälta mat så måste vi fylla på vattenreserverna under dagen.

Vatten innehåller bland annat mineralämnen och en av de funktioner som vatten har är att återfukta kroppen och huden. Att dricka tillräckligt med vatten är alltså viktigt för att hålla huden återfuktad och fin.

Men kan man maximera effekten mer genom att dricka extra mycket vatten, och på så sätt få spänstigare hud med mindre rynkor? Nej. Det enda som händer är att du får spendera mer tid på toaletten.
En del forskare hävdar till och med att vi dricker oss sjuka, genom att ständigt gå runt och klunka vatten.

The Solution:

Vill du dricka dig rynkfri kan du boosta ditt vattenglas med The Solution™ Anti-wrinkle collagen, kollagenpulvret med 100% rent kollagen, helt utan smak och doft. Kollagen finns naturligt i huden och håller den slät och elastisk. Från 30-årsåldern sjunker kollagennivån och rynkor uppstår – hur mycket vatten du än dricker.

The Basic:

Vill du dessutom försäkra dig om att huden får alla de essentiella vitaminer, mineraler och fettsyror som den behöver för att stråla – kom ihåg att ta The Basic Essential Skin Nutrition varje dag. Vatten är viktigt för fin hud, men kan alltså inte ensamt göra huden mer spänstig.