Anitha Clemence: "Störst skillnad på låren"

Kan en enkel cocktail göra underverk för huden? I samarbete med Oslo Skin Lab har Anitha Clemence provat kollagenpulvret The Solution under åtta veckor och hon är minst sagt nöjd med resultatet.

Efter åtta veckor med Oslo Skin Labs The Solution är det dags för en utvärdering för Anitha Clemence. Blev det någon skillnad? Och i så fall var? När Anitha sammanfattar upplevelsen är hon både nöjd och förvånad.
- Huden återhämtar sig fortare speciellt vid drastiska väderväxlingar som det är nu. Vanligtvis är jag panik-torr så här års. Jag har också fått mer elasticitet och huden känns smidigare på nått sätt, säger hon.

Är du förvånad över resultaten?

Väldigt faktiskt. Nu har jag fått in det naturligt i rutinen också så då är det ju som att borsta tänderna eller smörja in sig.

The Solution Anti-wrinkle collagen är ett pulver som bidrar till en slätare hud med ökad elasticitet samtidigt som den minimerar rynkor och celluliter. Kollagenet i The Solution har i studier visat sig reducera djupet på rynkor med i snitt 20 procent – på bara åtta veckor.

Även om Anitha märkt stor skillnad på huden i ansiktet är det cellulitområderna på låren som genomgått den största förändringen och hon kallar det för ”rena mirakelkuren”.
- Jag jobbar ju med en hel del produkter i ansiktet, så där jag har märkt störst skillnad med The Solution är på låren. Jag har ju provat massa metoder, men har ”labbat” fram att den här i kombo med D-vitamin och kalcium har gett märkbart bäst resultat på kort tid, säger hon.

Fettdepåerna syns mindre tydligt, menar hon, och hon är riktigt nöjd med resultatet. På frågan om hon skulle rekommendera The Solution för andra tvekar hon inte:
- Absolut! Man kan ju prova i alla fall – sen får man själv utvärdera, säger hon.

Gör som Anitha och skaffa ett medlemskap i Oslo Skin Lab. Som medlem får du hem The Solution direkt i brevlådan varje månad och slipper avbrott i behandlingen. Helt utan bindningstid och köpförpliktelser.