OSL_1266_1140x600_0523_CZ.jpg

Alexandra och hennes kollagenrutin

Alexandra (40 år) delar med sig av sina upplevelser med The Solution Beauty collagen.

Kollagen är en naturlig del av varje mänsklig organism, och det är kollagenet som ligger bakom en vacker och frisk hud, hår, naglar. Men när vi åldras minskar vår egen produktion av kollagen gradvis varje år, vilket resulterar i ålderstecken så som rynkor och fina linjer.

Det är därför vi efter 30-årsdagen bör inkludera regelbundet intag av hydrolyserat kollagen i vår dagliga rutin, vilket förbättrar hudens elasticitet, gör rynkor mindre synliga och kan till och med verka förebyggande. Var kan man hitta ett sådant ungdomselixir tro? Hint: här hos Oslo Skin Lab.

Alexandra + The Solution = KÄRLEK

Vårt kollagenpulver The Solution har redan hjälpt många kvinnor, och en av dem är Alexandra, som bestämde sig för att använda vårt kollagen, som numera är en del av hennes dagliga skönhetsritualer.

"Jag tror på hudvård både från utsidan och insidan, så jag ville övertyga mig själv om fördelarna med detta kollagen. Det är väldigt viktigt för mig att må bra inuti då det ger mig en känsla av att se bra ut också. Jag gillar mina ritualer, som till exempel inkluderar en bra dryckesrutin", säger Alexandra.

OSL_1203_1140x600_0523_CZ.jpg

Alexandra märkte de första förändringarna efter en månads användning av The Solution. "Inte bara min hud i ansiktet, men också huden på hela min kropp är smidigare, mjukare och mer elastisk. För mig är det en ny ritual för en hälsosam livsstil, vars resultat är vackrare hud", utvärderade hon.

Förutom effekterna av själva The Solution-kollagenet är Alexandra mycket nöjd med medlemskapet, som gör att hon inte behöver oroa sig för att glömma att beställa/köpa hem nästa förpackning. "Jag gillar hur enkelt det är. Jag behöver inte oroa mig för någonting eftersom det kommer en låda hem till mig varje månad. Medlemskapet är utan bindningstid, du kan pausa eller säga upp det när som helst. Och du betalar ingenting i förväg, med varje paket följer en faktura och du betalar via banköverföring först efter leverans", säger Alexandra.