RS381_Renate_Gerschtanowitz_1020_192_W-Article_1140x600.jpg

Rynkdjupet minskade med 59% efter 5 månaders användning av The Solution™

Den holländska tv-profilen Renate Gerschtanowitz är väldigt nöjd med resultaten hon fått på sin hud efter hon började ta kollagenpulvret The Solution ™ Beauty kollagen från Oslo Skin Lab®.

– Innan jag började använda The Solution skannades min hud på en oberoende hudvårdsklinik. Efter fem månaders användning skannades huden igen och rynkdjupet hade minskat med hela 59 procent. Jag märkte också att min hud förändrades allteftersom månaderna gick. De fina linjerna försvann och huden i ansiktet kändes fastare.

Renate berättar att det inte är något problem för henne att bli äldre, men hon vill såklart bromsa åldringsprocessen så gott det går på ett naturligt sätt. – Jag tror inte på mirakelkurer, men jag är imponerad av kollagenpulvret jag tagit de senaste månaderna.

Ny ambassadör för Oslo Skin Lab®

Den 42-årige programledaren har under många år varit en av Nederländernas främsta tv-profiler. Efter resultaten hon fick när hon testade kollagentillskottet har hon tackat ja till att bli Oslo Skin Labs ambassadör i Nederländerna.

– Vi är väldigt glada att Renate vill samarbeta med oss. Vi ser henne som den perfekta kandidaten för vår produkt och är mycket stolta över att ha denna inspirerande kvinna med i laget. Med sin naturliga skönhet och sitt sociala engagemang är hon en perfekt match för Oslo Skin Lab, säger grundaren Cecilie Nordstrøm.

Jobba med huden från insidan

Renate erkänner att hon inte är bra på att ta kosttillskott, men de bioaktiva kollagenpeptiderna i The Solution kommer i form av pulver, vilket underlättar. Det är luktfritt, har en neutral smak och är väldigt lätt att blanda i vattenglaset eller i kaffet.

– Det är helt nytt för mig att jobba med huden inifrån, men med de resultat som uppmätts i huden är The Solution definitivt något jag kommer att fortsätta med. Min mamma har också börjat använda det och märker redan skillnad på sin äldre hud, säger hon.

Regelbundet intag ger bättre hudstruktur

The Solution består av bioaktiva kollagenpeptider som genom vetenskapliga studier och omfattande tester har visat sig ha en positiv effekt på huden. Regelbundet intag visar att rynkdjupet minskar, elasticiteten förbättras och därmed också hudens struktur. Kollagenpeptiderna hjälper också till att minska förekomsten av celluliter.

Produkten har inga andra tillsatser, den består endast av samma dagliga dos av de bioaktiva kollagenpeptiderna som användes under studierna.