Reducera rynkdjupet på 8 veckor!

Vanessa Rudjord har testat Solution™ kollagenpulver i 8 veckor - och är väldigt nöjd med resultatet.

Bloggare, podcastdrottning och småbarnsmamman Vanessa Rudjord (42) har testat årets stora skönhetstrend; intag av kollagen. Kollagenet i huden är det som gör att huden får stuns och håller sig rynkfri. Ju äldre du blir, desto mer kollagen förlorar huden, därav också varför så pass många anti-cancerceller innehåller kollagen.
”Jag såg en stor effekt efter bara två månader,” säger hon.

Stor skillnad i rynkdjup!
Med hjälp av en oberoende hudskanning före samt efter två månaders användning dokumenterade Vanessa att intaget av The Solution™ verkligen gav effekt. Hon gick på eget initiativ till Oslo Skincare Clinic och skannade bilder av hennes ansikte. Det visade sig att hon hade en signifikant minskning av rynkdjupet, bara 8 veckor efter att hon börjat använda kollagenpulver. Se filmen nedan.
Oslo Skin Lab tar den dagliga hudvårdsrutinen till en ny nivå, eftersom kroppen lagrar in större mängder kollagen genom att dricka den.
Även Vanessa har bara positiv feedback om produkten, och säger med egna ord hur hon upplevde effekten:

– Jag kände att jag märkte en skillnad efter två månader. Huden blev lite mer motståndskraftig, och jag tror att kollagenpulver är ett fint komplement till mina favoritkrämer. Nu är jag beroende säger hon med ett leende.

Verisol®-kollagen som används i Solution™ från Oslo Skin Lab® har visat sig ha en effekt på minskningen av rynkor genom en dubbelblind studie som gjorts.