Laila Bagge prövar The Solution™ kollagen mot rynkor

Vi tycker att Laila Bagge alltid ser fräsch ut och har svårt att tro att hon är 45. Själv anser hon att hon har slarvat med att vårda sin hud men inser nu att ålderstecknen kommer även hos henne. - Jag märker stor skillnad på elasticiteten i huden nu när jag har passerat 40, och det känns bara viktigare och viktigare att ta hand om huden ju äldre jag blir, säger hon.

Efter en hudanalys fick hon rekommendationen att pröva The Solution™ kollagen mot rynkor. Det är ett kollagenpulver som man blandar i valfri mat eller dryck. Det har varken smak eller lukt. Kollagen finns naturligt i kroppen och är en viktigt komponent i hudens bindväv. I 30-årsåldern sjunker den naturliga halten av kollagen, vilket är en av de främsta orsakerna till att vi får linjer och rynkor.

– Jag har inget emot lite rynkor, och det är helt naturligt att de kommer med åldern. Men jag vill gärna minska de som gör att jag ser sliten, sur och trött ut.
Solution™ innehåller kollagenpeptider, och väl underbyggda studier har visat att dagligt intag av produkten kan minska rynkdjupet, öka hudens elasticitet och minska graden av celluliter. Fördelen med hudvård inifrån är att den hjälper huden i ansiktet och på hela kroppen, inte bara i vissa områden. Solution™ innehåller inga tillsatser och har inga registrerade biverkningar.

– Jag använder bara naturliga hudvårdsprodukter – det är faktiskt mycket viktigt för mig. Det finns säkert massor av saker jag borde göra för att förebygga rynkor och förbättra huden, men det kräver ju mycket tid. Därför är det en stor fördel med just den här produkten att den är så enkel men samtidigt väldigt effektiv. I en stressig vardag har jag ändå alltid tid med det här, avslutar Laila.