Bevisad effekt på rynkor

Att kollagen är viktigt för huden är i sig ingen nyhet. Det är känt sedan länge att kollagen är den viktigaste faktorn för att hålla rynkorna borta. Det tråkiga är bara att kollagennivåerna sjunker i rask takt när vi blir äldre.

Därför har hudvårdsindustrin länge intresserat sig för kollagen, som både har använts i krämer och sprutats direkt in i huden i försök att hålla rynkorna borta.

Nu kan du enkelt dricka bort dina rynkor! Så småningom började man forska på om intag av kollagenpeptider kunde bidra till att hålla huden ung när det naturliga kollagenet försvinner med stigande ålder, och glädjen blev stor hos många när resultatet stod klart. Studier på Verisol®-kollagen visade nämligen att rynkdjupet minskade med hela 20 procent efter bara åtta veckors intag.

En stor fördel med att dricka sitt kollagen i stället för att smörja in eller injicera det är att hela kroppen tillförs byggstenarna som behövs för att stödja hudens spänst och elasticitet. Kollagennivån börjar dala redan när du passerar trettiostrecket, men intag av kollagenpeptider kan bromsa ålderstecknen som följer av det!

Nu kan du köpa Oslo Skin Lab® The Solution Anti-wrinkle collagen med 30 procent rabatt. Läs mer om erbjudandet här.

Många menar att det vi ser bara är början på en megatrend inom antirynkbehandlingar. – En produkt med studier som visar så goda resultat på rynkor och linjer kommer förstås att väcka intresse och bidra till att många inkluderar kollagenintag i sin hudvårdsrutin, säger Stine Eklund, produktansvarig på Oslo Skin Lab®.

 – Till det ska läggas att det inte finns några dokumenterade biverkningar och att intag av det här kollagenet bidrar till att förbättra själva spänsten i huden i stället för att bara behandla ett enskilt område. Det här betyder nämligen inte att man ska byta ut något som man vant sig vid och är nöjd med. Med den här produkten tar du bara din hudvård till en ny nivå, på ett enkelt sätt!

Oslo Skin Lab® lanserar nu The Solution Anti-wrinkle collagen i form av ett helt smaklöst pulver som kan blandas i vilken dryck som helst. – Vi använder endast det mycket väldokumenterade kollagenet Verisol®, berättar Eklund. – Man ska ha klart för sig att det inte är oväsentligt vilket kollagen man väljer. Längden på peptiderna är nämligen avgörande för effekten att släta ut huden och ge mindre rynkor. Verisol® har genomgått en noggrant standardiserad process för att ge peptiderna i kollagenet precis den storlek som har visat effekt på rynkor i studier.

Läs mer om studierna.