Beställ A

Som medlem får du hem The Solution™ Anti-wrinkle collagen var fjärde vecka. I detta erbjudande får du hela 50% rabatt på alla leveranser och betalar bara 284 SEK. Porto ingår. Ingen bindningstid. 14 dagars full returrätt. Normal pris är 568 SEK

Bli medlem

Leverans var fjärde vecka

Ingen bindingstid

per. försändelse

true

284,-

discount_box_title

discount_box_slogan

discount_box_error

Lookup success

Faktureringsinformation

Sverige

Sverige

Din order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0,-
Order Total 0,- (inkl. 0,- Moms)
  • Faktura

untitled-1

Nu kan du helt enkelt dricka bort dina rynkor!

Att kollagen är viktig förr huden är ingen nyhet. Kollagen ha länge erkänts som den viktigaste faktoren för att hålla rynkor borta, det trista är att kollagennivån sjunker snabbt när vi blir äldre. Kollagen har därför varit intressant för hudvårdsindustrin under lång tid, man har både lanserat krämer som skall smörjas in och sprutat in kollagen rätt in i huden för att minska rynkorna. 

För ett tag sedan började man forska på om intag av kollagenpeptider kunde hjälpa huden hålla sig ung när det naturliga kollagenet försvinner med åren, och glädjen var stor hos många när man kunde se resultaten av studeierna. Studier på Verisol® kollagen visade sig nämligen reducera rynkdjupet med hela 20% efter bara åtta veckors användning.

Bonusen man får genom att dricka kollagenet, istället för att smörja in eller injicera den, är att man tillför kollagen till hela kroppen och behandlar all hud samtidigt. Kollagennivån börjar sjunka redan när du passerar trettio, men intag av kollagenpeptider kan bromsa de ålderstecken som följer av det.

Många menar att vi bara ser starten av en megatrend inom hudvård. 
-Det är klart att en produkt som visar så goda resultat på rynkor och linjer kommer väcka intresse och bidra till att många inkluderar intag av kollagen i sin dagliga hudvårdsrutin, menar Stine Eklund som är produktansvarig för Oslo Skin Lab

-Lägg till att det inte finns några rapporterade biverkningar, samt att intag av detta kollagenet vill förbättra spänsten i all hud, istället för att bara behandla ett område.

Oslo Skin Lab® lanserar nu The Solution Anti-wrinkle collagen i form av ett pulver utan smak som kan blandas i valfri dricka. Det är viktigt att välja rätt kollagen då längden på peptiderna är avgörande för effekten. 

 

Stor skillnad efter fyra månader

Vibeke (52) fick tydligt reducerade rynkor efter att ha druckit kollagen i fyra månader.

Vibeke har testat The Solution® i fyra månader, för att se om det fungerade gjorde hon en hudanalys före hon startade och nu efter fyra månader. Scanningen visar tydlig skillnad på rynkdjupet. Bilden till vänster är från en hudscanning vid Oslo Hudpleieklinikk 19 april 2017, och bilden till höger är från 25 augusti. Det visar att rynkorna reducerats betydligt.

– Som 52-åring är jag givetvis upptagen av min hud och mina rynkor. Jag använder kosttillskott, serum, dagkräm, nattkräm, solfaktor och spenderar mycket pengar på hudvård, men rynkorna smyger sig ändå på. Speciellt runt ögonen, berättar hon.

Effekt på hele kroppen

Då hon fick veta om The Solution® trodde hon inte det var möjligt att reducera rynkorna så mycket. 

– Då jag fick se resultatet av hudanalysen sa jag bara ”wow”

Hon rekommenderar The Solution® till alla som vill reducerar rynkorna.

– Det reducerar inte bara rynkor och förbättrar elasticiteten i ansiktet, det har effekt på hela kroppen. Alla som vill förebygga åldring och ta hand om sin hud bör testa. De flesta av oss önskar väl behålla ett ungt och narurligt utseende så länge vi kan?

Nu kan du köpa Oslo Skin Lab® The Solution Anti-wrinkle collagen med 50% rabatt. Läs mer om erbjudande här!.

-Jag rekommenderar The Solution till alla som vill behålla ett ungt och naturligt utseende så länge som möjligt.